Elérhetőségek

BodyBull Amstaff Kennel

Cím: 8360 Keszthely,
Varga Krisztián és László Mónika
Telefon:
+36-30/907-2911
E-mail:
bodybullkennel@gmail.com
További...


Jack Flash

Jack Flash

DOB: 2022.06.24.
Father: MultiCh Granada Finding Némo
Mother: MultiCh White-amStaff Heritage of RC BodyBull

 

 

Jack zseniális kiskutya, állati okos, kedves és erős. Már nagyfiúsan pisil és elkezdődött az az időszak, hogy minden bokrot és követ megjelöl.

Rengeteget eszik, látszik is, hogy hova megy bele, ugyanis megütöttük a bűvös 20 kgt. Sok izmot is magára szedett, mert elkezdtem kivinni magammal terepre a lóval egy kis téli kondicionálásra.

Nem kerget meg semmit ha szólok neki, a lovam sem piszkál, hogy fegyelmezzem a kutyát mert láb alatt lenne. Még csak magán erdőben voltunk, mert vadász szezon van.

Birkózni még mindig imád, minden este hozza a törölközőjét, hogy tekerjem a kezemre. Karácsonyra egy nagyon szőrös párnát kapott, egy színes és szőrös papucsot és két kacsamellet vacsira.

Nagyon jól viselte a tűzijátékot, egy óra alatt megszokta, de azért a biztonság kedvéért ki kellett kísérni pisilni és együtt aludtunk a kanapén az éjszaka. Összességében, Jack csodálatos kiskutya és ő a legjobb dolog ami egész évben történt velünk.

Jack múlt héten azt is megmutatta, hogy mellette soha nem kell semmitől sem tartanunk, ugyanis elkergetett egy betörőt amikor egyedül voltam a házban. Felkeltett böködéssel még mielőtt az ember az ajtóhoz ért volna, így időben tudtam telefonálni. És amikor hozzányúlt a kilincshez olyan morgás jött ki Jackből, hogy én olyat felnőtt kutyától sem hallottam még. Vissza is tántorította a betolakodót, hallottam elfutni. Nagyon hálás vagyok neki, állati ügyesen kezelte a helyzetet a kis babakutya, fel tudtam készülni a helyzetre.

Nagyon bújós, imádja az embereket, lovakat, cicákat. Pórázon szép lazán sétál. Kedvenc játéka a kötélhúzás, már csak úgy játszunk vele, hogy mindent oda kell adnia játék közben parancsra és eldobás után vissza kell hoznia. Nagyon szépen csinálja. Parancsot újat nem tanult, de már szépen és gyorsan kombinálja őket és a plázában is mindent megcsinál amit otthon. Időhatározókat hármat tud: most, mindjárt, később. A mindjárt-nál kb 7 perc múlva jön hozzám behajtani az ígéretet. A koncentrációs ablaka sokat fejlődött, megszakítás nélkül már 5 percet képes dolgozni. Kaját csak munka után kap már. Utálja az autót, de tudja, hogy jó helyekre megyünk, úgyhogy hajlandó beszállni.

Már érti a "később" szót is, úgyhogy nyugodtan lehet mellette tanulni, kivárja a sorát, visszafekszik szundikálni a kanapéra. Van három olyan plüsse, amiket különösen szeret (kibelezni), ezeket név alapján meg tudja különböztetni, és vissza is hozza őket. Kb az estek 85%-ában már nem téveszti el a plüsst. Azt is nagyon jól tudja, hogy mit rághat és mit nem, a "Mi van nálad? " kérdés hallatára pedig gondolkodás nélkül kiköp minden a szájában lévő dolgot.

Pozitív fejlemény, hogy a szüleim, akik nem szívesen fogadták egy amstaff jövetelét, már nem azt kérdezik meg, hogy nekem mit főzzenek hétvégére, hanem, hogy Jacknek mit főzzenek hétvégére.

Most zsinórban két napja grillezett pulykamellet eszik sütőtökel és húslevessel. Illetve apukámat rendszeresen kapom el a kanapén a kiskutya tarsaságában szundikálva.

A "marad" parancson dolgoztunk sokat, el tudok futni előtte táncolás közben játékkal a kezemben és úgy is ott marad. A legjobb kutyabarátja egy egyéves újfundlandi kislány, akinek eltűnik a szőrében. Legjobb állatbarátja a lovam, aki BÁRMIT elvisel tőle, és inkább három lábon sétál fél percig, ha Jack a negyedik alatt van.

A lovardás csapatot annyira inspirálta a kis babakutya, hogy jövő nyáron négyen elmegyünk a kutyáinkkal munkavizsgára.

Jack Flash

Vissza az előző oldalra!
BodyBull Amstaff Kennel - Magyar